A VIDÁM JÁTÉK LEGYEN AZ AJÁNDÉK!
Ottalvós buli
HÍVJ MOST!
0620-926-1010
Ottalvós buli telefon0620-926-1010 Ottalvós buli e-mail bohocszinhaziroda@gmail.com Hungarian versionEnglish version french version

Rendezzen ottalvós bulit!

Egy  ottalvós buli a barátnőkkel mindig izgalmas!  Szülinapi parti vagy csak egy sima csajos buli… Feledhetetlen élmény, amire mindig jó emlékezni. Lehet mindenről beszélgetni, sokáig fent maradni, kísértettörténetekkel rémisztgetni egymást, filmet nézni, párnacsatázni, még éjfélkor is sütit enni, és persze rengeteget nevetni.

Ha nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, nincsenek eszközei, mi segítünk! Berendezzük a helyszínt sátrainkkal, párnákkal, lámpásokkal, fényfüzérekkel, pihe-puha takarókkal…  Másnap pedig, amikor vége a bulinak, elvisszük a kellékeket. 

A lányoknak csak annyi a dolguk, hogy jól érezzék magukat!

Ajándékozza meg ezzel a varázslatos, meghitt hangulatú programmal gyermekét!

Ottalvós buli

Alapcsomag 2 főre:
2 sátor (egy indiánsátor és egy háromszög alakú sátor)
2 matrac, 2 takaró, 4 párna
fényfüzér, égősor, 1 nagy lámpás, 2 kisebb mécses, tartóval
kis szőnyegek
Ára: 35.000,- Ft
Minden további sátor fenti tartozékokkal 5.000,- Ft/sátor
Egyéb kiegészítők is kérhetők (pl. fénytasak, tortatál, szívószálas bögrék, szalvéta, kosarak, plüssök, kéztörlő, névfelirat, lufik stb.), ez esetben egyedi ajánlatot adunk. A dekorációt igazíthatjuk ünnepekhez, évszakhoz, szülinaphoz… Kérésre készítünk fogadóajándékcsomagot is. Igyekszünk minden egyéni elképzelést megvalósítani!
Amennyiben honlapunkról a bohócműsort is megrendelik, az egy órás műsort adjuk a 30 perces áráért.
Megrendelés előtt kérünk mindenkit, hogy fordítsanak figyelmet a szolgáltatás igénybevételének feltételei és a GY.I.K. elolvasására!
További információ: bohocszinhaziroda@gmail.com vagy +3620 5747025

Ottalvós buli – a szolgáltatás igénybevételének feltételei

Szolgáltató: Liptáková Tünde e. v. Adószám: 68755315-1-27 Székhely: 8052 Fehérvárcsurgó Öreghegy dűlő 1952/2 Az eszközök mindazon dolgok, amelyeket a Szolgáltató a Megrendelő rendelkezésére bocsát, és amelyeket a mindkettejük által aláírt  átvételi jegyzék tartalmaz. A megrendelést a Megrendelő által aláírt, a Szolgáltató által visszaigazolt megrendelőlap tartalmazza.

Megrendelés menete – a Megrendelővel telefonon vagy e-mailen való egyeztetés után a Szolgáltató a Megrendelőnek ajánlatot/megrendelőlapot küld. A Megrendelő az ajánlatot elfogadja, a megrendelőlapot kitöltve, aláírva visszaküldi a Szolgáltatónak. A megrendelőlap a Megrendelő által aláírva történő visszaküldése, valamint annak Szolgáltató általi visszaigazolása minősül megrendelésnek. A Megrendelőlap aláírásával a Megrendelő kijelenti, hogy elolvasta, megértette, elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a szolgáltatás igénybevételének jelen dokumentumban foglalt feltételeit.

Kölcsönzési idő – ha a felek másképp nem állapodnak meg, a kölcsönzés időtartama a kiszállítás napján történő összeállítás megkezdésétől a kiszállítás napját követő nap délelőtt 10.00 óráig tart. Ha a kölcsönzött eszközök ebben az időpontban nem állnak készen a visszaszolgáltatásra, a Szolgáltató jogosult extra díj felszámolására, melynek összege a megrendelés összegének 30 %-a. Ez az összeg a kaució összegéből kerül levonásra.

A megrendeléstől való elállás - a Megrendelő elállhat a megrendeléstől, a kiszállítás napját megelőző 7 napig az elállásnak nincs külön díja, 7 napon belül azonban a megrendelés összegének 30 %-át kell megfizetni.

Fizetési feltételek - a fizetés teljesíthető bankszámlára való előre utalással és készpénzes fizetéssel is. Előre utalás esetén a Szolgáltató a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg számlát állít ki, és megküldi a Megrendelőnek. A szolgáltatás díjának legkésőbb 7 nappal a rendezvény napja előtt meg kell érkeznie a Szolgáltató bankszámlájára. Készpénzes fizetés esetén a szolgáltatás díja a kiszállítás napján, a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt esedékes. A Szolgáltató minden esetben alanyi adómentes számlát állít ki. Kaució fizetése szükséges, melynek összege a megrendelés összegének 30 %-a.

Kiszállítási díj - Budapesti megrendelés esetén útiköltséget nem kell fizetni. Budapesten kívüli megrendelés esetén 50 Ft/km útiköltséget számítódik fel, Budapesttől számítva oda-vissza.

Átvétel és használat – a Megrendelő vagy megbízottja a kiszállításnál jelen van, megtekinti az átadott eszközöket, azok állapotát, mennyiségét, a megrendelésnek való megfelelőségét, és aláírja az átvételi jegyzéket. Amennyiben bármilyen eltérést, sérülést tapasztal, köteles azonnal tájékoztatni a Szolgáltatót. A használat megkezdését követően az eszközökben keletkezett károkért, valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a Megrendelőt terheli a felelősség. Az eszközöket mindenki a saját felelősségére használhatja. A Megrendelő felel a használat közben történő sérülésekért, balesetért, harmadik személynek okozott károkért. A Megrendelő köteles saját értékeinek biztonságba helyezéséről gondoskodni, ennek hiányában az ezekben okozott károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Pótlási díj kerül felszámításra minden olyan esetben, ha a kölcsönzött eszköz elveszett, meghibásodott, megrongálódott. A pótlási díj összege az adott eszköz eseménykori teljes beszerzési ára. A pótlási díj a kaució összegéből kerül levonásra.

Biztonság – minden fényfüzér és lámpás elemmel működik. Tartalék elemet biztosítunk.

Gyermekfelügyelet - A szolgáltatás nem tartalmaz gyermekfelügyeletet.

Helyszín – a Megrendelő biztosítja a megfelelő helyszínt. A helyiség járófelületének tisztának, piszok- és pormentesnek kell lennie. A Megrendelő gondoskodik arról, hogy a helyszín akadályok nélkül megközelíthető legyen. Az eszközök kizárólag beltéren használhatók.

Tisztítás - a Szolgáltató gondoskodik minden használat után minden eszköz megfelelő hőfokon való mosásáról, fertőtlenítéséről. Megrendelő köteles minden eszközt szárazon, foltmentesen visszaadni. A szolgáltatás nem tartalmaz takarítást.

GY.I.K.

Hol érhető el a szolgáltatás?
Szolgáltatásunk országosan elérhető, azonban Budapesten kívüli megrendelés esetén 50 Ft/km útiköltséget számítunk fel, Budapesttől számítva oda-vissza. Budapesti megrendelés esetén útiköltséget nem kell fizetni.

Mennyi időt igényel az előkészület?
A kisebb bulik előkészülete kb. 1 órát vesz igénybe, a nagyobbak ennél többet, ez nyilván függ a vendégek létszámától.

Mennyi helyre van szükség?
Matracaink 70 cm szélesek és 190 cm hosszúak, a sátor a matrac szélességéhez igazodik. Kizárólag benti használatuk lehetséges.

Biztonságosak a fények és a lámpások?
Igen, minden fényfüzér és lámpás elemmel működik, nem termelnek hőt. Tartalék elemet biztosítunk.

Hány éveseknek ajánljátok az ottalvós bulit?
Bárkinek, de  a 6-13 évesek a jellemző korosztály.

Hogyan tisztítjátok az eszközöket?
Minden használat után mindent megfelelő hőfokon kimosunk, fertőtlenítünk. A használati tárgyakat is mossuk, fertőtlenítjük.

Elállhatok a megrendeléstől?
Természetesen, az eseményt megelőző 7 napig az elállásnak nincs külön díja, 7 napon belül azonban a megrendelés összegének 30 %-át kell megfizetni.

Mennyire előre kell időpontot foglalnom?
Ahhoz, hogy megfelelően fel tudjunk készülni, és az extra igényeket is ki tudjuk elégíteni, ajánljuk a minél előbbi időpontfoglalást, legalább 1 hónappal az esemény előtt.Városok, ahová gyakran hívnak szerepelni (nem teljes a felsorolás): Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Érd, Tatabánya, Veszprém, Vác. Természetesen más településekre is örömmel ellátogatunk.


Adó 1% kampány
Adószám: 18153505-1-07

 
Telefon: 0620-926-1010