A VIDÁM JÁTÉK LEGYEN AZ AJÁNDÉK!
Ottalvós buli
HÍVJ MOST!
0620-926-1010
Ottalvós buli telefon0620-926-1010 Ottalvós buli e-mail bohocszinhaziroda@gmail.com Hungarian versionEnglish version french version

Rendezzen ottalvós bulit!

Egy  ottalvós buli a barátnőkkel mindig izgalmas!  Szülinapi parti vagy csak egy sima csajos buli… Feledhetetlen élmény, amire mindig jó emlékezni. Lehet mindenről beszélgetni, sokáig fent maradni, kísértettörténetekkel rémisztgetni egymást, filmet nézni, párnacsatázni, még éjfélkor is sütit enni, és persze rengeteget nevetni.

Ha nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, nincsenek eszközei, mi segítünk! Berendezzük a helyszínt sátrainkkal, párnákkal, lámpásokkal, fényfüzérekkel, pihe-puha takarókkal…  Másnap pedig, amikor vége a bulinak, elvisszük a kellékeket. 

A lányoknak csak annyi a dolguk, hogy jól érezzék magukat!

Ajándékozza meg ezzel a varázslatos, meghitt hangulatú programmal gyermekét!

Ottalvós buli

Alapcsomag 2 főre:
2 sátor (egy indiánsátor és egy háromszög alakú sátor)
2 matrac, 2 takaró, 4 párna
fényfüzér, égősor, 1 nagy lámpás, 2 kisebb mécses, tartóval
kis szőnyegek
Ára: 35.000,- Ft
Minden további sátor fenti tartozékokkal 5.000,- Ft/sátor
Egyéb kiegészítők is kérhetők (pl. fénytasak, tortatál, szívószálas bögrék, szalvéta, kosarak, plüssök, kéztörlő, névfelirat, lufik stb.), ez esetben egyedi ajánlatot adunk. A dekorációt igazíthatjuk ünnepekhez, évszakhoz, szülinaphoz… Kérésre készítünk fogadóajándékcsomagot is. Igyekszünk minden egyéni elképzelést megvalósítani!
Amennyiben honlapunkról a bohócműsort is megrendelik, az egy órás műsort adjuk a 30 perces áráért.
Megrendelés előtt kérünk mindenkit, hogy fordítsanak figyelmet a szolgáltatás igénybevételének feltételei és a GY.I.K. elolvasására!
További információ: bohocszinhaziroda@gmail.com vagy +3620 5747025

 Városok, ahová gyakran hívnak szerepelni (nem teljes a felsorolás): Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Érd, Tatabánya, Veszprém, Vác. Természetesen más településekre is örömmel ellátogatunk.


Adó 1% kampány
Adószám: 18153505-1-07

 
Telefon: 0620-926-1010