Bohóc műsor rendelés karácsonyra

A VIDÁM JÁTÉK LEGYEN AZ AJÁNDÉK!
Bohóc műsor rendelés karácsonyra
Bohóc műsor rendelés karácsonyra telefon0620-926-1010 Bohóc műsor rendelés karácsonyra e-mail bohocszinhaz@gmail.com Hungarian versionEnglish version french version

INTERAKTÍV BOHÓCELŐADÁS

A PÖTTYÖS BŐRÖND TITKAI

Tartalom: Bohócországból érkezik Nemvicc Elek Bohócnagykövet, hogy kiderítse, kik az ügyesebbek, a fiúk vagy a lányok, és kik azok, akik szeretnének kapni ajándékot…,  játékot.

Idefele együtt utazott a buszon a híres Kéksapkás Varázslóval. Sokat beszélgettek erről-arról, végül barátságuk jeléül sapkát cseréltek. A legenda szerint, ha egy gyerek fejére kerül ez a kék sapka, benne lesz az összes varázstudomány és a sok-sok izgalmas csoda, ja és persze a gyereknek a feje. Előkerülnek még a pöttyös bőröndből a színes kendők, a pörgő tányérok, a zsonglőrlabdák. Az is ki fog derülni, hogy a gyerekek szeretik a csokoládét, és hogy nem szappannal kell utána fogat mosni, a bohócnak ezt a gyerekek fogják megtanítani. Ezért a bohóc sem lesz hálátlan, megtanítja a gyerekeknek a világ legfontosabb dolgát, amit minden gyereknek kell tudni, mert az életben ennek fogják a legnagyobb hasznát venni, meg kell tanulni bohócot rajzolni! Akiknek ez még mindig kevés, azoknak jöhet a sok-sok nevetés, a kölyökdiszkó és a gyerektánciskola, ahol a tánclépések nagyon viccesek, fúj a szél, kezeket felfelé a magasba, forgószél, ekkor oldalra, de nem akárhogy, forogva! Van még az autós ablaktörlő és a miniszoknya, keverd meg a főzeléket, gombolyítsd a fonalat, pörgesd a lasszót, töröld le az asztalt, kapaszkodj a létrára, vagy söpörd fel a járdát …, de nem ám akárhogy, fenékriszálva!

Választható időtartalom: 30 perc vagy 60 perc
A játékelemek változtathatók, vagy igény esetén egyéb téma szerinti koreográfiák kérhetők.

E-mail: bohocszinhaz@gmail.com
Kérjük, e-mailben írja meg nekünk az adatokat:

megrendelő neve, mobiltelefon száma, a fellépés dátuma, helyszínének címe, kezdési időpontja, a választott program neve

SZÍNPADI ELŐADÁS 30 perces program 40.000 Ft 60 perces program 50.000 Ft ( 0% áfa a.m. )
Színpadi bohóc előadás. Színpadi bohóc előadás. Színpadi bohóc előadás.

ÓVODAI ELŐADÁS 30 perces program 25.000 Ft 60 perces program 30.000 Ft ( 0% áfa a.m. )
Bohóc előadás. Bohóc előadás. Bohóc előadás. Bohóc előadás. Bohóc előadás. Bohóc előadás. Bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás.Óvodai bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás. Óvodai bohóc előadás.

SZÜLETÉSNAPI ELŐADÁS 30 perces program 20.000 Ft 60 perces program 25.000 Ft ( 0% áfa a.m. ) Születésnapi bohóc rendelés. Születésnapi bohóc rendelés. Születésnapi bohóc rendelés.

Gyermekműsorok rendezvényekre, születésnapra, óvodákba. Bohóc rendelés rendezvényre.


Adó 1% kampány
Adószám: 18153505-1-07

 
Telefon: 0620-926-1010