A VIDÁM JÁTÉK LEGYEN AZ AJÁNDÉK!
HÍVJ MOST!
0620-926-1010
0620-926-1010 bohocszinhaziroda@gmail.com
Születésnapi gyerekzsúr
A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel,
csak győzzétek nevetéssel!
Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok,
hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja!
Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák,
sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás.
Jó zene, kölyök táncverseny. Mi kell még?
Ja, egy szép torta!


BOHÓCSZÍNHÁZ PROGRAM

A pöttyös bőrönd titkai c. bohócelőadás: bűvész, zsonglőr és egyéb érdekes interaktív játékelemekkel összeállított csoportfoglalkozás ovikba, szülinapi zsúrokra.
Időtartam: kb. 30 perc árak megtekinthetők itt.
Teremben vagy udvaron előadható.

Tartalom: Hajakóc-z, a bohóc, útban idefelé a buszon együtt utazott a varázslóval, és barátságuk jeléül sapkát cseréltek. A legenda szerint, ha ez a sapka egy gyerek fejére kerül, máris benne lesz a tudomány…., és már csak azt kell kideríteni, hogy kik az ügyesebbek, a fiúk vagy a lányok. A pöttyös bőröndből előkerülnek a játékok, a pörgő tányérok, sok színes kendő, és egy varázspálca… történik sok érdekes csoda. Hamar kiderül az is, hogy sokan szeretik a csokoládét, és van olyan bohóc aki azt hitte eddig, hogy szappannal kell fogat mosni. Szerencsére a gyerekek el tudják magyarázni, hogyan kell helyesen csinálni, és persze a bohóc sem lesz ezért hálátlan! Megtanítja a világ legfontosabb dolgát, amit minden kisgyereknek kell tudni…. bohócot rajzolni !

A program időtartama és játékelemei bővíthetők.


Zenés lufihajtogató bohócműsor óvodákba, szülinapi zsúrokra, kb. 15 féle állatfigura elkészítése vidám találós kérdések alapján a gyerekek közreműködésével

Időtartam: kb. 30 perc árak megtekinthetők itt. Teremben vagy udvaron előadható.

Tartalom: Aki meg tudja mondani, hogy mi lesz a lufivirsliből, ha nem vacsora, az hazaviheti ajándékba. Most azt kell kitalálni, hogy melyik a világ legfélelmetesebb állata. Mert ugyebár az oroszlánnak lakat van a ketrecén, nem tud kijönni. A kígyóra pedig csomót lehet kötni, és akkor meg sem tud mozdulni. A legfélelmetesebb állat az, amitől a legtöbben sikítoznak a világon…., ez a kisegér…. kedves barátom!

Amíg a gyerekek válaszolnak a kérdésekre, addig a bohóc elkészíti a kisegeret lufiból, és egy jelentkező kisgyereknek odaajándékozza, hogy hazavigye. Aki nem hiszi, csak a kezemet figyelje, és nagyon vigyázzon nehogy a kaktusz mellé tegye!

Tacskó, nyuszi, hattyú, maci, kisegér, pillangó, elefánt, oroszlán, papagáj, cica, zsiráf, krokodil, tigris vagy a póniló, a jó öreg dínó, és még számtalan csoda, amit a levegőből elővarázsolunk egy csodapumpa és a gyerekek segítségével.

(Nagyobb óvodai létszám esetén előre elkészített lufiállat-figurákat lehet a program végén a gyerekközönségnek kiosztani. Árak megtekinthetők itt.)


Bohócelőadás + lufihajtogató műsor
árak megtekinthetők itt Időtartam: kb. 60 perc
(A program időtartama és játékelemei bővíthetők.)

Képek

Ha szeretnétek, a bohóc mindezt hozza!
Hívjatok, nehogy kimaradjatok!Városok, ahová gyakran hívnak szerepelni (nem teljes a felsorolás): Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Érd, Tatabánya, Veszprém, Vác. Természetesen más településekre is örömmel ellátogatunk.


Adó 1% kampány
Adószám: 18153505-1-07

 
Telefon: 0620-926-1010
www.bohocok.hu