A VIDÁM JÁTÉK LEGYEN AZ AJÁNDÉK!
HÍVJ MOST!
0620-926-1010
0620-926-1010 bohocszinhaziroda@gmail.com
FARSANGI BOHÓC GYERMEKPROGRAM ÓVODÁKBA

A pöttyös bőrönd titka

Bohóc mesejáték  - interaktív foglalkozás

Időtartama  60 perc.

2 fellépés megrendelése esetén 30 km-es körzetben  nem számolunk üa. költséget.

Tartalom: Nemviccz Elek, a bohóc érkezik a nagy pöttyös bőröndjével a gyerekekhez, aki idefele a buszon együtt utazott a varázsló bácsival. Sokat beszélgettek a világ csodáiról, és végül sapkát cseréltek.  A legenda szerint, ha ezt a sapkát egy gyerek fejére teszi, akkor benne lesz az összes varázstudomány, no meg a gyerek feje.  Nincs is más feladata, mint hogy kiderítse, itt vajon kik az ügyesebbek, a fiúk vagy a lányok. Leesnek-e a pörgő tányérok, tudnak- e hármat kopogni a varázspálcával és ismerik-e az abrakadabra, vizet kell önteni a babra varázsigét?

Arra viszont nem talál magyarázatot, hogy a csodazsákba miért változik át a kendő színe, és hogyan kerül a csillagos sapkába. Mindezt szerencsére a gyerekek pontosan tudják, és el is magyarázzák, hogy a varázspálcával, aki háromszor kopogtat, az csodákat láthat. 

Az is kiderül a gyerekekről, hogy szeretik a csokoládét, no de hogyan kell fogat mosni, ha a szappan nem fér be a szájukba?   A sok kisgyerek a bohócnak megtanítja. Elöl és hátul…,  no de a gyerekeknek hátul nincs foga,  és a fogrém vagy a fogkrém kerül oda?

Amiért a bohócnak megtanították ezeket a fontos titkokat, cserébe nem lesz hálátlan, megtanítja a világ legfontosabb dolgát, amit minden gyereknek kell tudni: kinek piros az orra, csillag a szeme, kócos a haja, pöttyös a bőröndje és színes a ruhája, és minél színesebb annál szebb… a világ.

Kik az okosabbak, akik szépen ülnek a helyükön, figyelnek, és ha kitalálják, akkor kiabálják, hogy mi lesz a lufivirsliből, ha nem vacsora, talán egy lufivirsli kiskutya? És melyik a világ leges- legfélelmetesebb állata, mert az oroszlánnak lakat van a ketrecén, az nem tud kijönni, a kígyóra meg csomót lehet kötni, a krokodilból meg női táskát csinálnak, hát az inkábbb vicces, főleg belülről… de talán sokan tudják, kitől sikítoznak a világon a legtöbben. Igen – igen, a kisegér a legfélelmetesebb!

Tacskó, uszkár, kisegér, oroszlán, elefánt, tigris, dínó, póniló, hattyú, papagáj, zsiráf, mackó, nyuszi, pillangó…. ezek mind elővarázsolhatóak a levegőből egy csodapumpa segítségével pár pillanat alatt. Csak arra kell vigyázni, hogy a kaktusz mellé ne tegye senki! Aki mindezt nem hiszi, figyelje a kezem! Nem viccelek!  Aki játszott velem az ajándékot kap, mert  a játék  volt maga az ajándék…
Ha valaki szeretné hazavinni, az anyunak is megmutatni, az sem baj, ha száznál is több gyerek van, mert a csodapumpa erre is képes, no nem ott abban a pillanatban, hanem előző nap egymagamban.

            Előre elkészített ajándéklufi és egy gyerekújság ajándékozás.

Kedves gyerekek, kedves felnőtt gyerekek, köszönöm, hogy elolvastátok a levelemet és megnéztétek a képeket, remélem találkozunk valahol egy „játszótéren” nemsokára, és köszönünk a végén hangosan:

A  VISZONT  JÁTSZÁSRA !

www.bohocszinhaz.hu  e-mail: bohocszinhaziroda@gmail.com
BOHÓCSZÍNHÁZ - Vörös Zoltán  - Budapest
Adószám: 65509995-1-27
Tel.:  0620 9261010  vagy   0620 5747025
        *****
    www.bohocszinhaz.huVárosok, ahová gyakran hívnak szerepelni (nem teljes a felsorolás): Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Érd, Tatabánya, Veszprém, Vác. Természetesen más településekre is örömmel ellátogatunk.


Adó 1% kampány
Adószám: 18153505-1-07

 
Telefon: 0620-926-1010
www.bohocok.hu