A VIDÁM JÁTÉK LEGYEN AZ AJÁNDÉK!
HÍVJ MOST!
0620-926-1010
0620-926-1010 bohocszinhaziroda@gmail.com
BŰVÉSZMŰSOR

Óvodásoknak, iskolásoknak, felnőtt gyerekeknek….!

A legnagyobb ajándék és meglepetés: dolgozatírás helyett játék és sok nevetés…..!

A VARÁZSLÓ BÁCSIVAL EGYÜTT UTAZTAM A BUSZON, SOKAT BESZÉLGETTÜNK, ÉS EGYSZER AZT MONDTA: FIGYELJ, BOHÓC, SZERINTEM AZ ÉLET MINDEN PILLANATA MAGA A CSODA!

Aki nem hiszi, csak figyelje a Varázsló bácsi csillagos sapkáját, abban rejti minden titkos tudományát! És ha az én bohócsapkámat, azt a szép színes csörgőset, kölcsönadom neki játszani, akkor ő odaadja a csillagos varázssapkáját  kipróbálni.  Nincs más dolgom, csak tegyem egy gyerek fejére, és máris benne lesz az okosság, a tudomány, az összes rejtélyes titkos csoda,  és a gyerek feje…. !

Ha ez kevés, ígérem, lesz még sok nevetés!

Szeretitek a vidám, érdekes, talányos játékokat? Akkor figyeljetek nagyon, mert kipróbáljuk, mondom a feladatokat! Aki kitalálja, nehogy kiabálja, hanem csak integessen, és jót nevessen, hogy ő már tudja, miért kell a varázspálca, mitől változik át a kendő színe, vagy hova tűnik titokban a csodazsákba. A csomó mikor ehető…, tudjátok, az anyunak is mondtam, már nem kérek több levest, már egy csomót ettem! És hogyan marad a kukacka a vázában? Mi a mentalisták legnagyobb titka? Hogyan szabadul ki a megkötözött karika? Mi egy kávéskanál legfurcsább tulajdonsága?

A bűvészműsor folytatható zenés lufihajtogató programmal, ami színes vidám előadás. Időtartama kb. 30 perc. Bűvészprogrammal együttes megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

A program előadható óvodákban, iskolai tanteremben, rendezvényeken, színpadon, lakásban vagy udvaron. Siessetek, nehogy valaki lemaradjon! Szóljatok mindenkinek, rettenetes lesz, borzalmas, mert én csinálom :) !!!!!

    www.bohocszinhaz.hu

KépekVárosok, ahová gyakran hívnak szerepelni (nem teljes a felsorolás): Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Érd, Tatabánya, Veszprém, Vác. Természetesen más településekre is örömmel ellátogatunk.


Adó 1% kampány
Adószám: 18153505-1-07

 
Telefon: 0620-926-1010
www.bohocok.hu